NİĞDE / BOR - Bor Akın Gönen Anadolu Lisesi

OKULUMUZDA MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TARAFINDAN HAZIRLANAN KAZANIM DEĞERLENDİRME UYGULAMASI YAPILACAK

27.10.2021(ÇARŞAMBA), 09.00'da uygulama başlayacaktır.

Bu uygulama Milli Eğitim Bakanlığı tarafından , salgın döneminde öğrenme kayıplarını tespit etmek için yapılmaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, COVID-19 salgın sürecinden kaynaklı ortaya çıkan geçmiş öğrenme kayıplarının tespit edilerek değerlendirilmesi sağlanacak.

Kazanım Değerlendirme Uygulaması'nda 11. ve 12. sınıflarında Türk dili ve edebiyatı ile matematik derslerinden 30'ar; fizik, kimya ve biyoloji derslerinden 15'er soru sorulacaktır. Türk dili ve edebiyatı ile matematik derslerinin uygulama süreleri ellişer, fen grubu (fizik-kimya-biyoloji) derslerinin toplam uygulama süreleri ise 75 dakikadır. Türk dili ve edebiyatı, matematik ve fen grubu (fizik-kimya-biyoloji) derslerinin uygulamaları arasında 10 dakikalık aralar verilecektir. Uygulama, kitapçıkta yer alan derslerin kitapçıktaki sırası takip edilerek gerçekleştirilecektir. Bu süre zarfında soru kitapçıkları ve cevap kâğıtları sınıftan dışarı çıkarılmayacak ve evrakların güvenliği ile ilgili gerekli tedbirler okul yönetimlerince alınacaktır.

25-10-202125-10-2021

Yayın: 25.10.2021 - Güncelleme: 25.10.2021 20:39 - Görüntülenme: 1157